Qui som
Saber una mica mes!

El nostre Equip

CARMEN XARLES I MARISCOT

Llicenciada en Psicologia

SÍLVIA MASANEDA I COMAS

Llicenciada en Psicologia

IMMA JUANOLA I ILLA


Mestra i Logopeda

QUI SOMS?

CARMEN XARLES I MARISCOT
Sóc la Carmen. Per a mi ser psicòloga infantil és una passió. Estar envoltada de nens és un luxe: escoltar-los, poder crear relacions d'ajuda i aprendre d’ells. Intento posar paraules a les seves emocions.
Sóc llicenciada en Psicologia de l’ Educació des del 1992 on ja vaig integrar-me a l’equip de CETOP. A més treballo a l’ escola bressol El Petit Príncep com a psicòloga fent psicomotricitat i detecció/prevenció de possibles retards.

SÍLVIA MASANEDA I COMAS
Sóc la Sílvia, una gran apassionada de la meva feina, la psicologia, camp en el que tinc la sort de portar més de 15 anys exercint. Em sento molt afortunada de compartir el meu temps amb nens i joves, acompanyant-los en el seu creixement, ensenyant-los que les seves mancances poden ser les seves fortaleses.. Com diu Vygotsky, “ A través dels altres ens convertim en nosaltres mateixos”
Sóc llicenciada en Psicologia des de l’any 1998 i formo part de l’equip de CETOP des de fa 11 anys. També vaig fer un màster en Neuropsicologia a l’ ISEP i un postgrau en detecció i tractament de les dificultats d’aprenentatge: Introducció al projecte Binding..

IMMA JUANOLA I ILLA
Sóc l’ Imma, mestra i logopeda. Tinc la sort d’incloure a la meva vida la logopèdia, poder ajudar als nens en els trastorns de comunicació i llenguatge.
La comunicació lingüística és el mitjà que ens permet relacionar-nos amb els altres, ens permet compartir idees i sentiments. El llenguatge és el que ens diferencia dels animals i és essencial el bon desenvolupament en el nen.
Em sento afortunada d’acompanyar alguns nens que pateixen retard o dificultats que interfereixen en els seu dia a dia en la relació social amb el seu entorn.